Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Проекти

Weather4all

Фармацевт

T.A. Атлантис

Seeoc

Termal Comfort

Tri Leds

24 Asap

Zoll Trans AG

Планет Ајурведа

АБ- Новоселски

Screen Media

Макс

Евростил

Арена

Come2Macedonia

Сервис Тоде

Т.А Атлантис

Титан

Вил Хил

Корнер