Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Products

We always take care of our customers to provide all kinds of products and services. Here you can find our full range of products. Currently you can choose between the following categories:

Software

  • Software solutions that our product or the product of one of our partners.

  • Повеќе

Web Solutions

  • See our wide range of web packages with all the features and prices.

  • Повеќе

Multimedia

  • If you need a multimedia CD / DVD presentations read more about the possibilities.

  • Повеќе