Македонски English

Превземете ја контролата во свои раце

Ние Ви нудиме софтверски решенија кои ќе Ви овозможат целосна контрола врз работата на вашата компанија и кои ќе Ви дадат целосен увид во работењето на секоја работна единица од вашата компанија. Во нашата понуда имаме специјализиран софтвер за речиси секоја дејност, а доколку немаме нашиот тим е секогаш спремен да развие софтвер кој ќе одговори на секое ваше барање.

Презентирајте ги вашите можности

Презентирајте го вашиот бизнис на интернет со наша помош. Можеме да Ви понудиме изработка на Веб Решенија со врвен квалитет и исклучително добар и уникатен дизајн. За нашата посветеност и стручност сведочат многуте изработени проекти досега. Кај нас секоја ваша визија е остварлива.

Мултимедијални аудио-видео презентации

Доколку имате потреба од рекламен материјал, направете го тоа со стил. Изработуваме мултимедијални презентации кои на уникатен начин ја презентираат вашата компанија или вашите производи. Ваквите презентации можат да се изработат на CD, DVD или пак да се постават на вашата веб страна.

Изградете имиџ на компанијата

Во денешно време конкуренцијата во секоја област е голема и услугите кои ги нудат компаниите се слични. Со наша помош може да бидете еден чекор пред конкуренцијата. Ви нудиме изработка на секаков вид на рекламен материјал: визит карти, меморандуми, брендирани пликоа, флаери, постери.

Бидете секогаш продуктивни

Нашите клиенти секогаш добиваат подршка: навремени промени на нивните веб страни, навремено решавање на нивните проблеми со софтвер или пак совети со кои ќе им се подобри функционалноста.

Последен проект

Weather4all

Временска Прогноза
http://www.weather4all.com.mk/

Новости

utilis.mk вклучен во избор на list.mk

Нашата веб страна беше посочена како една од повпечатливите кои се креирани во овој период.
повеќе...

Проекти

Вил Хил

Спортски обложувалници Вил Хил
http://www.vilhil.com.mk