Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Projects

Farmacevt

Seeoc

Termal Comfort

Tri Leds

Weather4all

T.A. Atlantis

Zoll Trans AG

24 Asap

AB-Novoselski

Planet Ayurveda

Screen Media

  • The Outdoor Advertising Company

Maks

  • Maks - Strumica

Arena

  • Sports Bettings houses Arena

Come2Macedonia

  • Tourism in Macedonia

Service Tode

  • Auto services Tode

Evrostil

  • Furniture Evrostil-M

Titan

  • Wholesaler Titan

Т.А Atlantis

  • Travel Agency Atlantis

Vil Hil

  • Sports betting Vil Hil

Korner

  • Sports betting Korner