Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Новости

utilis.mk вклучен во избор на list.mk

17.07.2010

Нашата веб страница беше вклучена во „Домашна веб-збирка, сесија Јуни-Јули 2010“ на list.mk. Благодарност до list.mk за вклучувањето во нивната збирка и се надеваме дека страниците изработени од нас во иднина, ќе заслужат да се најдат на некоја од нивните листи.

Веб страница

24.06.2010

Конечно е пуштена во употреба нашата веб страница. Овде може да се информирате за сите наши производи, услуги и изработени проекти. Сеуште ја доработуваме страната, па немојте да ни замерите ако понекогаш не функционира или ако налетате на дел каде нема информации.

Даталаб партнер

28.04.2010

Утилис стана партнер со словенечката компанија за развој на софтверски решенија за управување со ресурси за мали средни компании. Со тоа ни се овозможува да понудиме врвни софтверски решенија за управување со ресурсите во компаниите. Главен производ на Даталаб е Pantheon™ бизнис оперативниот систем кој овозможува управување со материјалните добра, нарачките, залихите, кадрите и финансиите во една компанија.