Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Даталаб партнер

Утилис стана партнер со словенечката компанија за развој на софтверски решенија за управување со ресурси за мали средни компании. Со тоа ни се овозможува да понудиме врвни софтверски решенија за управување со ресурсите во компаниите. Главен производ на Даталаб е Pantheon™ бизнис оперативниот систем кој овозможува управување со материјалните добра, нарачките, залихите, кадрите и финансиите во една компанија.