Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Веб страница

Конечно е пуштена во употреба нашата веб страница. Овде може да се информирате за сите наши производи, услуги и изработени проекти. Сеуште ја доработуваме страната, па немојте да ни замерите ако понекогаш не функционира или ако налетате на дел каде нема информации.