Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

utilis.mk вклучен во избор на list.mk

Нашата веб страница беше вклучена во „Домашна веб-збирка, сесија Јуни-Јули 2010“ на list.mk. Благодарност до list.mk за вклучувањето во нивната збирка и се надеваме дека страниците изработени од нас во иднина, ќе заслужат да се најдат на некоја од нивните листи.