Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Вил Хил

Вил Хил е корисник на нашите услуги од 2004 година. Од тогаш веб страницата константно се развива и редовно се одржува, со детални преуредувања на секои 2 години. Токму затоа посетеноста на оваа веб страна е голема за македонски услови и е во постојан пораст.