Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Производи

Ние секогаш се грижиме на нашите клиенти да им овозможиме секаков вид на производи и услуги. Овде може да ја најдете нашата целосна понуда на производи. Во моментов може да изберете помеѓу следниве категории:

Софтвер

  • Софтверски решенија кои се наш производ или производ на некој од нашите партнери.

  • Повеќе

Веб решенија

  • Погледнете ја нашата богата понуда на веб пакети со сите карактеристики и цени.

  • Повеќе

Мултимедија

  • Доколку имате потреба од мултимедијални CD/DVD презентации прочитајте повеќе за можностите.

  • Повеќе