Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Web PRO

Web PRO

Доколку имате посебна визија за веб страна и ниту еден од предложените пакети не одговара на вашите желби и потреби тогаш Web PRO е за вас.

Нашиот тим од искусни професионалци ќе ви предложи уникатно решение кое ќе одговара на вашите потреби и желби.

  • Неограничени можности

Цена: 600+€

Гратис:
  • Хостинг, регистрација за 1 година
  • 50 e-mail адреси ime@firma.com.mk или ime@firma.com.
  • 10 поддомени
  • Бесплатни промени 1 година