Фармацевт

»

Ви го претставуваме овој софтверски пакет за аптеки. Наменет за драстично намалување на обемот на работа на фармацевтите.

farmacevt

Web Start

»

Веб страница наменета за корисници кои имаат потреба само да бидат присутни на интернет.

Pantheon™

»

Најдоброто ERP решение во оваа област кое има повеќе од 19 000 корисници во Источна Европа.

Web Simple

»

Веб страница за мали компании кои можат да го видат потенцијалот на интернет презентација.

Услуги

Графички дизајн

Нашите дизајнери можат да ви помогнат во креирањето на имиџот на вашата компанија. Во нашата понуда се вбројува: изработка на лого за компанија и изработка на корпоративен материјал - визит карти, меморандуми, пликоа, цд етикети и пакувања.

Исто така може да Ви понудиме и изработка на секаков вид на каталози, постери, флаери, етикети и друг печатен материјал.

Имплементација и подршка за Pantheon™

Нашата понуда на софтвер не би била целосна доколку не понудиме и подршка за истиот. Како партнер на словенечката компанија Datalab, ние сме одговорни за: Инсталација, обука и обезбедување на подршка за програмскиот пакет Pantheon™.

Ажурирање на содржини на веб страни

Голем дел од нашите клиенти имаат потреба од редовна промена на содржините на нивните веб страни. Наша цел е токму тоа, да креираме веб страни кои со својата содржина ќе го привлечат вниманието на посетителите и ќе ги донесат пак на истата веб страна.

Хостирање

На нашите клиенти им овозможуваме првокласно хостирање на нивните веб страни, за таа цел имаме изнајмено сервери кои работат исклучиво за нашите потреби и затоа веб страните се отвараат многу брзо. Овие сервери секојдневно се контролираат.

Корисничка подршка и консалтинг

Нашиот тим со својата стручност секогаш стои на располагање на нашите клиенти и на тој начин им овозможуваме секогаш да бидат подготвени за секаква ситуација и да бидат продуктивни и ефикасни во секој момент.